Principles of Food Chemistry |
- pisbn : 978-3-319-63605-4
- isbn : 978-3-319-63607-8
|
Fulltext
|
|
|
Fulltext
|
Label-Free Biosensing |
- pisbn : 978-3-319-75219-8
- isbn : 978-3-319-75220-4
|
Fulltext
|
|
|
Fulltext
|
Physics of Quantum Rings |
- pisbn : 978-3-319-95158-4
- isbn : 978-3-319-95159-1
|
Fulltext
|
Atomic- and Nanoscale Magnetism |
- isbn : 978-3-319-99558-8
- pisbn : 978-3-319-99557-1
|
Fulltext
|
|
|
Fulltext
|
Silicene |
- isbn : 978-3-319-99964-7
- pisbn : 978-3-319-99962-3
|
Fulltext
|
Fruit Preservation |
- pisbn : 978-1-4939-3309-9
- isbn : 978-1-4939-3311-2
|
Fulltext
|
|
|
Fulltext
|