|
|
Fulltext
|
The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures |
- pisbn : 978-3-319-42461-3
- isbn : 978-3-319-42463-7
|
Fulltext
|
Chemistry and Food Safety in the EU |
- pisbn : 978-3-319-33391-5
- isbn : 978-3-319-33393-9
|
Fulltext
|
|
|
Fulltext
|
Carbon Nanofiber Reinforced Polymer Composites |
- isbn : 978-3-319-23787-9
- pisbn : 978-3-319-23786-2
|
Fulltext
|
|
|
Fulltext
|
|
|
Fulltext
|
|
|
Fulltext
|
The Sol to Gel Transition |
- pisbn : 978-3-319-39716-0
- isbn : 978-3-319-39718-4
|
Fulltext
|
Emerging Resistive Switching Memories |
- isbn : 978-3-319-31572-0
- pisbn : 978-3-319-31570-6
|
Fulltext
|