Hyperspectral Imaging Technology in Food and Agriculture |
- isbn : 978-1-4939-2836-1
- pisbn : 978-1-4939-2835-4
|
Fulltext
|
|
|
Fulltext
|
|
|
Fulltext
|
Minimally Processed Foods |
- isbn : 978-3-319-10677-9
- pisbn : 978-3-319-10676-2
|
Fulltext
|
|
|
Fulltext
|
Far-Field Optical Nanoscopy |
- isbn : 978-3-662-45547-0
- pisbn : 978-3-662-45546-3
|
Fulltext
|
Chemistry of 1, 2, 3-triazoles |
- isbn : 978-3-319-07962-2
- pisbn : 978-3-319-07961-5
|
Fulltext
|
Thiophenes |
- isbn : 978-3-319-07824-3
- pisbn : 978-3-319-07823-6
|
Fulltext
|
|
|
Fulltext
|
Quantum Modeling of Complex Molecular Systems |
- isbn : 978-3-319-21626-3
- pisbn : 978-3-319-21625-6
|
Fulltext
|