Sterilization of Food in Retort Pouches |
- isbn : 978-0-387-31129-6
- pisbn : 978-0-387-31128-9
|
Fulltext
|
Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry |
- pisbn : 978-0-387-31053-4
- isbn : 978-0-387-31122-7
|
Fulltext
|
Microwave-Assisted Synthesis of Heterocycles |
- isbn : 978-3-540-34481-0
- pisbn : 978-3-540-30983-3
|
Fulltext
|
Heterocyclic Antitumor Antibiotics |
- isbn : 978-3-540-37650-7
- pisbn : 978-3-540-30982-6
|
Fulltext
|
QSAR and Molecular Modeling Studies in Heterocyclic Drugs II |
- isbn : 978-3-540-33234-3
- pisbn : 978-3-540-33233-6
|
Fulltext
|
Bioactive Heterocyles I |
- pisbn : 978-3-540-33350-0
- isbn : 978-3-540-33351-7
|
Fulltext
|
|
|
Fulltext
|
Marine Natural Products |
- isbn : 978-3-540-33730-0
- pisbn : 978-3-540-33728-7
|
Fulltext
|
Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions |
- isbn : 978-3-540-29087-2
- pisbn : 978-3-540-25553-6
|
Fulltext
|
Analytical Ultracentrifugation of Polymers and Nanoparticles |
- pisbn : 978-3-540-23432-6
- isbn : 978-3-540-26218-3
|
Fulltext
|