Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods |
- isbn : 978-3-030-54375-4
- pisbn : 978-3-030-54374-7
- doi : 10.1007/978-3-030-54375-4
|
Fulltext
|
Flora and Vegetation of the Pantanal Wetland |
- isbn : 978-3-030-83375-6
- pisbn : 978-3-030-83374-9
- doi : 10.1007/978-3-030-83375-6
|
Fulltext
|
Cell-Inspired Materials and Engineering |
- isbn : 978-3-030-55924-3
- pisbn : 978-3-030-55923-6
- doi : 10.1007/978-3-030-55924-3
|
Fulltext
|
Heat Shock Proteins in Inflammatory Diseases |
- isbn : 978-3-030-85168-2
- pisbn : 978-3-030-85167-5
- doi : 10.1007/978-3-030-85168-2
|
Fulltext
|
Heat Shock Proteins in Human Diseases |
- isbn : 978-3-030-62289-3
- pisbn : 978-3-030-62288-6
- doi : 10.1007/978-3-030-62289-3
|
Fulltext
|
Cellular and Biochemical Mechanisms of Obesity |
- isbn : 978-3-030-84763-0
- pisbn : 978-3-030-84762-3
- doi : 10.1007/978-3-030-84763-0
|
Fulltext
|
Introduction to Cybersemiotics: A Transdisciplinary Perspective |
- isbn : 978-3-030-52746-4
- pisbn : 978-3-030-52745-7
- doi : 10.1007/978-3-030-52746-4
|
Fulltext
|
Food and Medicine |
- isbn : 978-3-030-67115-0
- pisbn : 978-3-030-67114-3
- doi : 10.1007/978-3-030-67115-0
|
Fulltext
|
Semiotic Agency |
- isbn : 978-3-030-89484-9
- pisbn : 978-3-030-89483-2
- doi : 10.1007/978-3-030-89484-9
|
Fulltext
|
Modern Approaches to Augmentation of Brain Function |
- isbn : 978-3-030-54564-2
- pisbn : 978-3-030-54563-5
- doi : 10.1007/978-3-030-54564-2
|
Fulltext
|